A aparut din nevoia de libertate si simplificare a accesului la panourile de comanda clasice. Este un produs destinat celor care vor sa faca un pas inainte in tehnologia instalatiilor de irigat. Celor care vor sa extinda limitele.
        WCS este un panou de comanda ce poate fi accesat exclusiv prin intermediul telefonului mobil (smartphone), a unei tablete, un laptop sau desktop, direct prin wi-fi sau LAN. Se doreste a fi urmatoarea generatie de panouri de comanda, in pas cu noile tendinte tehnologice.

    Numar statii comandate: 8...250 statii

 •     Comanda Valvă Master: Da
 •     Opţiuni de pornire pompă: Da
 •     Numar porniri: 10 porniri / zi cu posibilitatea de extindere

    Opţiuni de udare multiple:

 • calendar de 365 zile (calendarul si ora se actualizeaza automat la conectarea cu terminalul de programare - telefon mobil, tableta, calculator, laptop)
 • oprirea separată a fiecărui program
 • operaţiuni de pornire manuală, semiautomată sau automată (se va face direct din smartphone, tableta sau laptop, prin wi-fi sau internet)
 • durata de udare reglabilă de la 1 la 999 min
 • afişarea apariţiei unor scurtcircuite (autodetectorul de scurtcircuit electric identifică şi decuplează valva care funcţionează incorect din punc de vedere electric)
 • memoria încorporată păstrează programul nelimitat
 • durata udării reglabilă în funcţie de anotimp de la 0 % până la 200%, în trepte de 10%

    Protecţie împotriva deteriorării şi oscilaţiilor de curent

 •     Carcasă exterioară din material plastic rezistentă la intemperii, cu suruburi 
 •     Instrucţiuni de utilizare în 3 limbi 
 •     Siguranţă electrică automată (intrerupe releul automat cand exista un scurtcircuit pe zona si il reia dupa ce acesta este indepartat)

    Transformatorul exterior inclus în preţ

 

    Posibilitate atasare senzori de ploaie, temperatura, umiditate, lumina, fum, gaz

    Posibilitate setare pauza intre zone

        Fiecare aparat poate fi accesat atat de catre un administrator, cat si de utilizatorul final, fiecare cu identitate si parola proprie. Acest lucru ajuta pe cel care monteaza aceste aparate sa le poata modifica setarile, in functie de necesitate si de dorinta beneficiarului, fara a avea nevoie de datele de acces ale beneficiarului. Datorita tehnologiei wi-fi si a accesului la internet, toate aceste setari sau modificari se pot face fara sa fie nevoie sa te deplasezi langa aparat. Rezulta un timp castigat, costuri cu deplasarea nule si client multumit. Meniul in limba romana si interfata usor accesibila si intuitiva, face ca WCS sa fie usor de programat si reprogramat. Setarile se vor memora automat in dispozitiv, iar administratorul va avea acces la o biblioteca in care vor fi stocate ultimele 10 modificari ale setarilor.
        Cu WCS puteti porni si opri aspersoarele in orice moment al zilei, fara a afecta setarile deja memorate. Schimbarea comenzii de pe o zona pe alta se face cu o simpla atingere a ecranului, in orice ordine se doreste. Modificarea este semnalizata prin schimbarea culorii butonului. Posibilitatea modificarii denumirii zonelor, face ca identificarea sa fie foarte usoara.
        Timpul de udare pe fiecare zona se poate seta intre 0 si 999 minute. Intre zone se poate seta un timp de intarziere (delay), care ajuta in situatiile cand cantitatea de apa disponibila nu este suficienta. Ca si timpul de udare, se poate seta intre 0 si ..... minute.  WCS poate fi programat sa porneasca de 10 ori in 24 h. Orele de pornire vor fi luate in ordine fireasca, indiferent de modul in care sunt distribuite in setari. Sistemul nu permite sa gresiti prin suprapunerea a doi timpi de udare.
        WCS dispune de o comanda rapida pentru testarea functionarii fiecarei zone, cate un minut. Aceasta este utila atat la realizarea reglajelor la aspersoare, cat si a demonstratiei catre beneficiar a bunei functonari. WCS dispune de un ceas intern care se sincronizeaza automat sau manual la timpul de pe dispozitivul de acces (telefon, tableta, laptop, desktop). Astfel veti avea certitudinea ca programele setate de dvs vor porni la timpul potrivit.
        Butonul SYSTEM ON/OFF permite oprirea/pornirea dispozitivului in momentele in care nu se doreste/se doreste functionarea.  Aceasta modificare este semnalizata prin schimbarea culorii butonului.
        Dispozitivului WCS se pot atasa senzori de ploaie, umiditate, vant, luminozitate etc. Aceasta facilitate ne ajuta sa fim cat mai precisi in distributia apei, facand astfel economie de apa si ajutand plantele si gazonul sa beneficieze de cantitatea necesara bunei dezvoltari. Valorile sau functionarea senzorilor vor fi afisate pe fiecare ecran si vor putea fi oprite manual in functie de necesitati.
        Cu WCS puteti accesa iluminatul ambiental din gradina, poarta sau bariera pentru acces auto, usa garajului, sistemul de degivrare etc. Este un produs complet pentru o gradina inteligenta.

vezi si...